Spilledernoter – 1

Så kom vi i gang med at spille. Dejligt. Alle var mødt frem i Taastrupgaard, og der var både aftensmad, dessert og chips.

Det forløb ok – vi skal lige i gang, og det kommer nok til at tage et par gange, inden alle har fundet sig til rette med deres roller. Et par ting skal vist lige pudses af, men det skal nok gå.

Lagde fokus på at få lidt styr på kampreglerne – så inden vi begyndte var alvor var der en uforpligtende kamp, hvor spillerne fik styrket selvtilliden af ved at nedkæmpen et dusin soldater.

Der var ikke meget rollespil den første time. Det var mest snak på meta-plan fra min side – men spillerne lod alligevel deres roller skinne igennem med en række in-character små-spil.

Selve turen gjorde jeg ikke så meget ud af. Der kom først lidt kød på, da heltene nåede frem til de sortes hytter – og der kom det nok lidt som en trold ud af en æske, at de skulle mere på banen. Det kunne jeg godt have varslet lidt bedre – heldigvis endte det jo godt, og der er vist ingen grund til at være bekymret over, om spilpersonerne er seje nok. Nu hvor spillerne fik mig overtalt til at lade dem begynde som Seasoned, var 12 kutteklædte racister med seksløbere absolut ikke noget farligt.

Næste gang skal vi have lidt mere rollespil frem – men der skulle være rig lejlighed til at falde ind i rollerne, inden de ankommer til St. Louis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *