Kvalitetsrollespil til discount-pris

Wuhu…

“Now everyone can own a copy of Savage Worlds for less than the price of a pizza on game night!”

Ja, det er næsten for godt til at være sandt, men til en spotpris på $9.99 udkommer der en ny regelbog til Savage Worlds rollespillet, til glæde for old-style rollespillere med hang til mangeformede terninger. (det er sådan ca. under 1/3 af hvad bare en D&D bog koster – og der skal du bruge 3 stk. for bare at komme i gang!).

I følge Pinnacle Enertainment Group selv, er det første gang, at det er muligt, at købe en grundbog til et etableret og udbredt rollespil til under 10 dollar – og så er det tilmed med farvetryk på alle sider (ok, det er godt nok “kun” softcover).

De 160 sider vil have en komplet udgave af reglerne (både for hvordan du laver spilperson, tæver monstre og andet godt), opdateret til at matche de nyeste udgivelser som Deadlands:Reloaded og Pirates of the Spanish Main (og den kommende Solomon Kane bog). Derudover er der masser af nyt artwork, stats på monstre, tips til spilledere og et scenarie fra Deadlands-skabereb Shane Hensley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *