Doomtown – 30. juni

Ja, så lykkedes det atter at komme til at spille de gode gamel western kortspil igen.

Hjemme i Taastrup dukkede Niels, Rune og Dann op til et par runder, og det var som altid hyggeligt.

Blandt de mere kuriøse oplevelser:

Rune indbød til øretæver med et Harrowed Deck, der i tur 1 smadrede alle Niels’ planer om at klone Cort Williams. Det spil trak ud, og led under, at der ikke var nogle Shotguns i spil – og at der slet ikke var nogle kort i spil, der seriøst kunne true de udøde Rangers. Det er nu også lidt af et ost-i-skægget deck.

Rune var næste lige så øretæve indbydende da han med et Kung Fu deck var tæt på uovervindelig. Eneste trøst er, at Warth ikke finder sig i den slags Kun Fu pjat – og i sidste var mit tab af Elijah ikke så krøblende som jeg havde frygtet.

Dann spillede en del med mit Whateley deck, og det lod til at mangle penge – men ellers har det et solidt koncept. Nu har jeg opdateret det, og glæder mig til at se det komme i brug igen.

Niels havde designet et Fallen Angels deck, der rev os andre godt og grundigt rundt i manegen – desværre havde han ikke fornøjelsen af at spille det selv, da Rune lånte det. Black Jack decket gjorde sit bedste, fik delt mange tæv ud til alle, men kunne i sidste ende ikke forhindre, at det hele gik op i hat og briller, da Dann smed The Lode på bordet.

Jeg havde selv størst succes med mit Sweetrock Deck – det er fantastisk at kunne smide om sig med penge og samtidig hælde så mange Strikes med Control Points i spil, at de andre slet ikke kunne dæmme op for kapitalisterne. Lidt seriøs opbakning fra nogle solide Studs, gjorde at jeg kunne slå det sidste søm i kisten uden egentlig at have været hårdt presset.

Mit Sumners Gang deck spillede bedre efter det atter var blevet opdateret lidt. Det vidste sig at gøre underværker, at holde Rachell i baggrunden de første par runder, og i stedet ladet Andra om at trække læsset de første par ture. Hold da op hvor fik jeg skrabet mange Victory Points sammen – men det hele blev lidt presset af, at der var så mange der lurede på at gøre det samme, at spillet gik lidt i stå.

Mit Law Dogs deck fik aldrig rigtig vist hvad det kunne. Det må have revanche næste gang vi spiller.

Jeg har glemt hvem der vandt de forskellige spil, men jeg er sikker på at Rune (som altid) hev flest stik hjem – og at de resterende sejre blev fordelt jævnt mellem Niels, Dann og mig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *