Svesken på disken

Grundlægende så håber jeg inderligt at dem jeg spiller rollespil med, siger til, hvis det er, at der er noget som helst ved vores nuværende kampagner, som bør laves om. Altså udover det sædvanlige bøvl med at de ikke får XP nok, og for få magic items (det tager jeg mere som godmodigt brok – og ikke reelle problemer).

Det er så vigtigt, at være åbne – også for kritik

Jeg spiller primært rollespil, fordi det skaber rammer for hyggeligt samværd med folk jeg holder af – og det gælder først og fremmest om at alle har det sjovt. Jeg har fx ingen særlige aktier investeret i at spille Deadlands eller Middle-Earth – og hvis rollespillet bare det mindste står i vejen for at vi hygger os, så skifter vi det straks ud til noget bedre. Altså bare ikke 5th ed Call (det er simpelthen for fjollet, så hurtigt man får HP tilbage i lige netop den udgave af CoC reglerne), GURPS (som bare aldrig bliver ”mit” system”), Dungeons & Dragons (der i sin grundform nok er det ringeste spilsystem, der er blevet udgivet i dette årtusinde) eller RuneQuest (jeg lærer aldrig det initiativ system).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *