Referat: Deadlands rollespil 19. juli 2007

19. Januar, St. Louis (Missouri)

Gruppen er ankommet til St. Louis, og bliver på Jennings Hotel afhentet af en gruppe soldater. Aftenens spil begynder, da heltene efter tur bliver krydsforhørt af to udsendinge fra forsvarsministeriet, der er i gang med at opklarer krigsforbrydelser (Mr. Joseph Carpenter og Mr. Alexander Biggs). Nathaniel er dog forduftet, sikkert da der var optræk til ballade med soldaterne.

Under forhøret kommer det langsomt frem, at de overlevende fanger fra skyderiet med Williams Jayhawkers, ikke fik en blid behandling – og at de blev overlevet til Sheriffen i en nærliggende by.

Mortimer får med sædvanlig charme, lagt sig ud med forhørslederen, og der bliver lagt op til en retssag for krigsforbrydelser – samtidig med at det kommer frem, at han er efterlyst i New Orleans. Heldigvis modtager forhørslederne et telegram, der antyder at Jeb har venner et sted i ”systemet” – og pludselig vender stemningen, og gruppen får lov til at gå. Dusøren på $300 for den modbydelige William ?? bliver tilbageholdt som kaution for Mortimer.

Senere samme dag roder Mortimer sig ud i et slagsmål på et bordel, hvor det ender med at han tværer et knojern så dybt ind i fjæset på en udsmider, at det hele ender med et dødsfald.

Jeb og Kimberly mødes med den sympatiske forsyningsofficer Major George Mathewsson, der tilbyder at købe gruppens resterende kvæg – og efter lidt overtagelse og Kimberlys lokkende blink med øjenvipperne – kommer der en aftale på plads. Kvæget bliver solgt til en latterlig lav pris, der udbetales i dollars – mens der uden papirarbejde den efterfølgende søndag vil ske en overdragelse af en vogn lastet med 25 geværer og 50 par støvler.

Senere samme dag får Jeb en aftale på plads med den entreprenante købmand og jernbanebaron (og bykonge) Mr. Richard Barney – der gerne overtager gruppens håndfuld nordstats veksler, mod den motorsav og vandpumpe de også skulle få købt.

Samme aften tager Kimberly ud og spise med den unge Major Mathewsson. Aften ender dog med at Kimberly for et ildebefindende, kombineret med nogle ubehagelige syner om en knivmorder, samtidig med at hendes øjesår begynder at bløde.

Tilbage på hotellet bliver hun tilset af Dr. Zachary Smith – der tidligere har været med i pokerspil (hvor blev Mortimer anklaget for at snyde). Gregory afslutter aftenen med noget stivbenet at valdre i seng, efter egenhændigt at have tømt 1½ flaske whiskey.

Næste morgen bliver gruppen bedt om at forlade hotellet – der var simpelthen for meget ballade om natten. I stedet indlogerer de sig på jernbanehotellet (Gregory og Mortimer) og det finere Palace Hotel (Kimberly og Jeb).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *