Referat: Deadlands rollespil 2. august 2007

20. Januar, St. Louis (Missouri)

Nathaniel dukker op igen, efter at have holdt lav profil et par dage. På jernbanehotellet prøver han forgæves at indynde sig hos en smyk, ung og tungt bevæbnet dame – Cordelia Fox.

Senere dukker hun op i restauranten på Palace Hotel, hvilket for Jeb til at blegne og fortrække i en fart.

Kimberly begynder dagen, med at prøve at finde nyt om sin forlovede – i stedet kommer hun i kontakt med korporal Marcus Jones, der kan fortælle, at han mener, at Kimberlys forlovede er blevet forflyttet til Roswell, hvor militæret har travlt med at beskytte Ghost Rock karavaner mod de blodtørstige Apache indianere.

Der er et bombardement af havnen, der bliver beskudt fra Nordstaternes stillinger på den anden side af floden. Kimberly iler til det nærmeste militærhospital, for at tilbyde sin assistance med behandlingen af de sårede – men ender med at få endnu et ildebefindende. Hendes øje bløder kraftigt, og hun bliver tilset af Dr. Peter Coleman.

Hun kommer sig dog hurtigt, og er ikke forhindret i atter en gang at spise middag med Major George Matthewsson.

Gregory bruger dagen på at besøge den lokale militærkirkegård, hvorefter han falder i snak – og druk – men en gruppe gamle soldaterkammerater.

Jeb og Nathaniel prøver at finde ud af hvad der sker i byen. Og udover at få bekræftet, at en ung dame d. 15. januar var blevet myrdet selv samme sted hvor Kimberly forrige aften fik sit ildebefindende – hører de om, at to mænd har bortført 8 spædbørn fra et børnehjem i byen.

Nathaniel besøger for øvrigt også en lokal kuriositets butik i løbet af dagen, hvor han finder et sæt spillekort, der på mystisk hvis altid ender op med Spar Es øverst, uanset hvor meget de bliver blandet. Han hører historien om, hvordan deres tidligere ejer – Charles Duvalier – sidste sommer blev hængt af en gruppe bysbørn, der anklagede ham for at være heksemester. Prisen på $50 er dog mere end hvad Nathaniel vil betale – så i stedet bryder han ind i butikken sammen nat, og udskifter spillekortene med et andet sæt.

21. januar

Mortimer vil ikke lade sig stå tilbage, og beslutter sig for at vise unde Nathaniel hvordan kvinder skal behandles. Så han trænger sig ind på den smukke Cordelia Fox – og trods hendes advarsler om, at han vist ikke er mand nok til at byde hende op til dans, insisterer han. Og de to afteler – til Mortimers store glæde – at mødes til en drinck samme aften ved midnat, når Cordelia er færdig med sit arbejde (det er tydeligvis noget, der kræver, at hun render rundt på banegårds og jernbaneområdet om natten).

Jeb og Nathaniel beslutter sig for at blive klogere på sagen med de forsvundne børn, og tager forbi ”Mother Margareths Home for Orphans”. De taler med Fru Margareht og hendes søn, og får ikke så meget nyt at vide – d. 16. januar brød to bevæbebnede mænd ind i huset. De lugtede kraftigt af eddike, sagde ikke et ord, men truede med pistolerne – mens de bortførte 8 spædbørn fra deres vugger. De stak af ud af bagdøren, hvor en vogn ventede. Nathaniel bruger lidt magi, og for en fornemmelse af, at de to mænd er taget ned mod banegården.

Ved banegården leder Nathaniels magi dem hen til et forladt pakhus, hvor de finder spor efter at børnene er blevet pakket i fragtkasser og bedøvet med æter. På jernbanekontoret hører de, at pakkerne er blevet sendt af sted mod Little Rock sent om natten d. 16 . af to mænd, der ikke sagde et ord og lugtede af eddike. Der var vist også noget underligt med deres øjne.

Det lader til at de to udsendte fra forsvarsministeriet følger de samme spor, for de dukker op i pakhuset. Her får de en snak med Jeb og Nathaniel – der ender med en aftale om at der skal holdes med sagen, at myndighederne overtager efterforskningen, og kautionen på Mortimer bliver tilbagebetalt uden kævl.

Eftermiddag går med at Kimberly igen besøger militærhospitalet, hvor hun får en fornemmelse af at hun har mødt Dr. Peter Coleman før. Og at han måske har relation til hendes ildebefindende og syner.
Da doktoren samme aften prøver at tilse Kimberly, bliver hun bange og flygter fra ham.

22. januar
De unge mænd i gruppen vil undersøge sagen me Dr. Coleman, men bliver afledt, da de hører om hvad der er hændt Mortimer…

Ved midtnatstid mødes Mortimer med Cordelia Fox, trods advarsler fra Jeb. Det hele ender med, at de andre finder Mortimer liggende nøgen og bundet til en seng. Indsmurt i blod og med et pentagram ridset i bryster. Og ingen spor efter Cordelia Fox. Jeb ævler en masse om, at Mortimer skal være glad for overhovedet at være i live.

Mortimer er hårdt medtaget – men får sat et fint punktum for sagen, da han skyder den kat, der ellers troligt har fugt Cordelia Fox rundt i byen.

Alle glæder sig til at komme væk fra St. Louise – og Gregory sørger for at der bliver købt togbilletter, så hjemturen kommer til at gå noget hurtigere end rejsen ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *