Viking Con ’07

Så er jeg også kommet hjem fra Viking Con – der trods nogle bump på vejen var en rigtig god oplevelse (arrangørerne bag har virkelig fumblet deres Organize Con test på mange områder).

Fredag var jeg spilleder på mit eget Deadlands Scenarie “Pigen Uden Navn” – det gik ok i min gruppe selvom spillerne var lidt besværlige at danse med (De ville partout holde pause kl 9 – lige som vi var kommet i gang med spillet – og havde en uvane med at rejse sig og gå på toilettet hele tiden).
Det gik jo heldigvis også godt for de andre spilledere. Og STOR TAK til Rasmus, Dann og Mungo for at give en hånd med. Det var alle tiders.

Lørdag var jeg stand-in for Claus og stod for Gunslinger Turneringen. Jeg havde strikket tre forskellige scenarier sammen – som nok kommer online på Claus’ gunslinger side.

Det gik over al forventning – også selvom der var dukket så mange newbies op. Jeg var spilleder på to spil, mens “veteranerne” var f­link­e til at klare sig selv det meste af tiden. Dann, Keld, Kim og Gottlieb hoppede med ind til turneringen, da Warmachine blev aflyst. Surt at turneringen ikke blev til noget – men rigtig fedt at I i steden for var friske på lidt Western spil. Og Peter Brodersen var også med selvom han sov for længe til at være med fra starten.

Bagefter spillede vi lidt mere hygge Gunslinger…

Søndag spillede jeg lidt Dreamblades – det er nu et ret fedt spil. Og købte lidt ind i Fantask boden: tre Dreamblade Boosters – og to brætspil: “A Game of Thrones” og “The Red Dragon Inn”. Glæder mig til at få prøvet dem.

Alt i alt var det en god Con. Og jeg håber, at flere TRC medlemmer tør vove sig derud til næste år – det er altså en god Con, selvom der er nogle få der hårdnakket prøver at påstå det modsatte.

Håber at Dann og Kim er friske på at prøve kræfter med at arrangerer turnering på Viking Con en anden gang, på trods af at de to turneringer løb lidt ud i sandet.

PS: Hvis nogen har lyst til at se scenariet “Pigen Uden Navn” kan det downloades her http://www.trc.dk/thomas/deadlands/pun/)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *