Et trist farvel…

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil fokusere på at spille spil – jeg kan li’ – med folk jeg kan li’. Det betyder så også, at jeg er på vej væk fra TRC, og bestemt ikke regner med at forny mit medlemskab. Det har nu været undervejs længe, men aktuelt er det blevet underbygget af, at jeg ikke gider skulle igennem en overvejelse inden et besøg i TRC ala “hvad nu hvis, han eller han er dernede – så har jeg ikke lyst til at være der”. Det er bare ikke ulejligheden værd. Der er så mange andre muligheder for at spille med folk hvis selskab jeg værdsætter.

Om det er et tab for TRC, kan jeg ikke forholde mig til. Jeg bidrager med meget lidt – og meget af det jeg bidrager med, er ikke interessant for – eller værdsat af – flertallet. Så det er nok begrænset, hvor meget jeg vil blive savnet.

Men det er sørgmoddigt farvel. TRC har siden 1989 fyldt utroligt meget i mit liv. Jeg har været formand, bestyrelsesmedlem, revisor og andet on-off de fleste år. Var med til at lave klubblad, opbbygge spilbiblioteket, kampen for egne lokaler, afholdelse af weekendture og alle-mod-alle scenarier. Og meget, meget andet.

TRC har dannet grobund for de bedste venskaber, som je alle den dag i dag værdsætter uendeligt. Så jo, det gør ondt at sige farvel.

På den anden side – hvis TRC skal komme videre, skal de unge løver løfte opgaven. Ikke en gammel (mavesur) sølvryg som mig. Jeg ønsker – som altid – det bedste for TRC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *