Dark Heresy

I går købte jeg mit eget eksemplar af W40K rollespillet Dark Heresy. Det var nok lidt af et panik-indkøb – for knap var bogen meld udsolgt fra forlaget, før end forlaget melde ud, at de i 2008 lukker og slukker den del af butikken, der har lavet WFRP og det nye DH. Der kommer et par bøger til begge spil i løbet året, men så er det også det.

Samtidig har Fantask solgt de fleste af deres 40 eksemplarer af bogen på omtrent en uge. Da jeg hentede min, var der 2 tilbage –og ingen ved om det lykkedes at få flere af dem til Danmark.

Tilbage på Gencon i sommers var jeg og Louise til et fint seminar, hvor forlagsredaktøren fortalte vidt og bredt om DH – og jeg tænkte dengang, at det da lød spændende og absolut ville være værd at kigge nærmere på. Så jeg har da længe glædet mig til at bogen kom. Men da den så var her, begyndte jeg at tvivle – der er jo så mange andre spændende rollespilsbøger jeg har klar i venteposition til der ved et mirakel opstår et hul min rollespilskalender, der giver plads til en ny kampagne. Vil jeg nogensinde få spillet DH? Og er 400 kr. ikke lidt meget at give for en bog – specielt i en måned hvor jeg har brugt 600 kr. på de to udvidelser til A Game of Thrones brætspillet?

Jeg tvivlede. Funderede. Kunne ikke bestemme mig. Og endte med at købe bogen… Den er jo også ret pæn (har kun bladret i den). Og får jeg aldrig læst den – eller spillet DH – vil den sikkert holde en pæn værdi for vidresalg på e-Bay de kommende år.

Læs eventuelt anmeldelsen af bogen på RPGForum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *