Fantask Spilfestival

Igen i år er der spilfestival. Fantask byder velkommen i Valby Medborgerhus lørdag 1. marts. Det giver god mulighed for at prøve nye brætspil, hilse på gamle venner og bekendte – og ikke mindst hygge sig. Jeg stiller op i Outrider regi og laver demospil i WFB og W40K – forhåbentlig sammen med et par andre gutter.  Rygterne vil vide at Lars dukker op og viser Star Wars Minatures frem – og Keld med sine D&D Miniatures.

Derudover skal jeg stemme på årets spil – og måske shoppe lidt hvis der er et godt tilbud (“Bang! The Bullet” står på ønskelisten).

Jeg er stor tilhænger af den her slags arrangementer – det er desværre ofte svært, at finde vej ind til den fantastiske spil-hobby. Og muligheden for at blive introduceret til nye spil, møde nye folk – og ikke mindst hilse på repræsentanter fra foreninger, er uvurderligt, hvis vi vil have liv og vækst i hobbyen. Tilmed koster det sølle 10 kr. at komme ind, så der er ingen grund til at blive væk.

Det fulde program er online på Fantask hjemmesiden (link).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *