Første skridt på de fordømtes sti

Var i Fantask i går. Skulle købe fødselsdagsgave til Svigerfar ovre i tegneserieafdelingen, og så måtte jeg lige et smut forbi spilafdelingen.  Og som så ofte før, fandt jeg et godt køb gemt af vejen blandt de brugte rollespil. Det blev alle tre bind i den fine Warhammer Fantasy Roleplay kampagne ”Paths of the Damned” til kun 300 kr.

Nogle kritikere har mumlet om, at de var for meget ”tæv monstrene og scor skatten” eventyr, men jeg syntes de ser lovende ud. Lånte engang de to første i TRC: første del holdt fint med god stemning og et godt plot (selvom der var en underligt påklistret ”dungeon” med lidt meget hack-slash-n-dash spil). Anden del så også lækker ud – der var meget spændende læsning om byeventyr generelt og troldmandskollegierne i Altdorft. Nåede dengang ikke at læse scenariedelen færdigt.

Men nu er jeg altså på vej til at få en WFRP samling – for i sidste uge fik jeg fat i Plundered Vaults bogen inde fra Faraos Cigarer (den kostede 100 kr.). Den rummer et halvt dusin scenarier, og det ene jeg har fået læst ser godt og lovende ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *