Figurer fra mindre firmaer

Jeg higer og søger på nettet i jagt på lækre figurer, som jeg kan drømme om en dag at købe hjem og male. Det er endnu ikke blevet til så meget, men der et par firmaer, hvis hjemmeside jeg bliver ved med at vende tilbage til…

Conquest Miniatures

Det er vist bare et par friske californiske fyrer, der har en lille garage-butik – men hold da op nogle lækre figurer. Specielt rammer de med deres “500 Nations” og “French & Indian War” helt plet i den genre (faktisk nogle af de bedte figurer i genren jeg har set). Og så er der lige deres ”Zombie Pygmies ”, der er for fede (på en cool made).

Woodland Indians

Black Scorpion

Endnu et lille garage-firma – men med base i Devon. Der er et par figurer i deres ”Pirates” linie der virkelig er lækre – men det er deres Tombstone linie, jeg bliver ved med at vende tilbage til. Ikke nok med at figurerne er flotte – det er forbløffende svært at finde figurer af kvindelige gunslingers, og der har de et stort udvalg.

Tombstone Girls

Ebob Miniatures

Et ikke helt så lille tysk firma. Har egen store ”Rebellion” linie med figurer til den skotsk-engelske krig med William ”Braveheart” Wallace, Robert the Bruce og Kong ”Longshanks” Edward I – der også nemt kan bruges til LotR. De har også nogle mere dedekerede LotR ”look-a-like” figurer hvor specielt byfolk og kæmpe-edderkopperne er rigtig flotte.

Townsfolk

Perry Miniatures

Ikke nok med at Perry brødrene i årevis har designet nogle af de flotteste figurer fra Games Workshop og Foundry, de har også deres egen lille web-butik. Jeg er mest forelsket i deres korsriddere og britiske Sudan tropper. De har også billeder af de eksklusive WW1 New Zeelændere som de har lavet til Peter Jackson – de er ikke til salg, men ret blærede er de nu alligevel.

10th Husars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *