Ny kampagne: Med Retfærdig Harme!

Så blev det besluttet – den nye Skizofrenia kampagne bliver Solomon Kane. Jeg har knap læst i den fine bog, men billederne er flotte – og der er en fed stemning over kombinationen med kappe, kårde og kultister.

Kane    Kane

De første skitser til spilpersonerne blev lavet i går:

Klaus – en præst på kant med kirken fordi han roder med Magick (han vil selv nok tolke det som at han taler med engle og udøver mirakler. Det var uklart om han var Katolik eller Protestant. Præsten har en lammelse, og går ikke særlig godt – jeg formoder at det skyldes et eller andet møde med det overnaturlige, men afventer lidt hvad Claus selv finder på.

Mungo – en erfaren soldat, tungt bevæbnet, muskuløs og med en uvane med altid at prale inden han dræber sine modstandere. Er en æresmand helt ind til sjælen.

Jacob – en tidligere officer / duelist. Har mistet sit øje i en duel, har en dødelig fjende på nakken og bærer sikkert rundt på en eller anden hemmelighed, der ikke tåler dagens lys.

Mike – en opdagelsesrejsende eventyrer, der udforsker videnskabens verden. Rygterne om nekromanti er sikkert stærkt overdrevne – selvom han er eftersøgt for gravskænderi.

Jeg glæder mig til at lære spilpersonerne at kende – og ikke mindst følge dem i deres færd verden rundt. Men inden vi kommer så langt, skal jeg have gang i lidt research for at få styr på hele perioden – og har lige kradset lidt i overfalden ved at klikke lidt rundt på Wikipedia. Sjovt nok havde jeg på fornemmelsen at Kane var samtidig med Cromwell, men det holdt ikke helt.

Kampagnen begynder vist i 1610 og det er kun et par år efter at Elisabeth I døde, og Englands konge er James I.
Wikipedia har en fin oversigt over hvad der sker i 1610 (link:1610), en ok briefing omkring den spansk-engelske krig der dominerer tidsperioden lige inden (link:krig) og sørme også lidt om den gode Solomon Kane (link:kane), der ledte mig til en kronologisk oversigt over Kanes bedrifter (link:kronologi).

Pinnacle har en Players Guide PDF til salg for kun $14.95, så den vil jeg anbefale at spillerne investerer i.

Jeg glæder mig til at komme videre med forberedelserne – og ikke mindst at spille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *