Figurer til Solomon Kane?

Der er jo ikke officielle figurer til Solomon Kane, men der er jo trods alt nogle muligheder derude. Og i jagten på figurer, har jeg lært to nye figur-linier at kende.

Shadow Forge

Der er godt nok langt til Sydney i Australien, men down under laver de nu nogle ret lækre figurer. Shadow Forge laver en del forskellige ting – men mest kvindelige figurer (det er vist den niche i markedet de satser på at specialiserer sig i).

Jeg tror, at jeg skal have fat i nogle western og swashbuckler figurer – men der er jo også fantasy og andre spændende ting, som nogle fine tøser til Blood Bowl (undskyld GridIron som det hedder på deres hjemmeside). Deres Fantasy figurer i Dark Temple serien er ret fede (specielt de kvindelige naga med spartaner-hjelme). Og de der Light Temple figurer der planlagt til at komme senere på året er jo totalt Wargods!

Helldorado

Franske Asmodee – der laver DungeonTwister og andre brætspil – er også begyndt på figurspilsmarkedet, måske inspireret af Rackhams succes med Confrontation?

Uanset hvad er der nogle lækre figurer, og det ser underholdene ud midt under 3-årskrigen at sende conquestadores af sted for at kæmpe om magten i Helvedet, hvor de lokale magthavere ikke er helt så nemme at besejre som aztekerne.

Mine favoritter er fra deres Les Occidentaux bande – ikke mindst soldaterne og duelisten (selvom præsten også er ret sej)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *