Spilledernoter

Tirsdag blev første gang vi spillede Solomon Kane. Det var som altid hyggeligt at være sammen med drengene – Mungo, Jacob, Mike, Anders og Claus var alle dukket op for at spise slik og rulle terninger.

Det var lidt svært at komme i gang – vi skulle lige pudse spilpersonerne helt af, og så ringede Strikker og inviterede til bryllup (han var blevet fanget i en ”29. februar fælde”).

Jeg kan ikke helt li’ at der er et par spillere, der ikke er glade ved Savage Worlds reglerne – det er jo ikke fedt, at spille med regler man ikke kan li’. Men det er på den anden side de eneste regler jeg lige for tiden gider bruge, hvis jeg skal være spilleder – så vi må satse på at det går.

Tvivler på at det nogensinde bliver nogen stor stemningsoplevelse at spille skizo-rollespil. Ethvert forsøg på at skabe lidt optakt til horror-stemning druknede i hvert fald i intern humor og udenomsnak. Men det gør ikke noget, for vi hygger os.
Håber bare at jeg måske en enkelt gang eller to, får skabt rammerne for en rollespilsoplevelse alle vil huske som god. Om end det er meget svært at konkurrer med det fælles erindringsarvegods fra Land of Ninja, gamle WFRP scenarier og CoC Gaslight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *