Et alternativ til figurer?

I min søgen efter figurer, der kan bruges til min nye Solomon Kane kampagne, blev jeg opmærksom på at der er flere, som benytter papir-figurer. Det havde jeg glemt alt om – har ikke brugt den slags siden ”På Eventyr i Vildmarken”.

Der er vist flere stedet på nettet, hvor man kam købe ark til print – og der er i hvert fald nogle steder, for det er gratis. Jeg blev ret forelsket i nogen, der hører til et rollespil kaldet Mercenaries, Spies & Private Eyes. Det minder i genre ret meget om Savage Worlds – og tegningerne kan jeg godt li’.

Et af de steder, hvor man kan købe figure-flats er Spark – men selvom de har nogle gratis filer, er det ikke lige til at se, om det er værd at bruge penge på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *