Referat: Deadlands rollespil 28. februar 2008

7. februar 1876, Hobson Farm, Jackson County (Arkansas)

De unge Oakland søskende har søgt tilflugt på den forladte Hobson Farm i et ellers ret øde område af Jackson County, hvor de ikke regner med at blive fundet lige med det første. Gregory, Kimberly og Nathaniel er så småt ved at komme sig oven på skyderiet – da de hører skud runge et sted i skoven.
De ridder ud for at undersøge det, og formår at redde Colonel Berry Slick, retired, fra 5 militsfolk, der prøver at dræbe ham. Oberstens to livvagter og to militsfolk dør.

Oberst Berry bliver inviteret med til Hobson Farmen, hvor han fortæller, at han er sendt ud fra Konføderationens Centraladministration, for at føre tilsyn med forholdene – og at han er interesseret i at opklarer de ulovligheder som Judge Rainer mistænkes for at stå bag.

Midt om natter sniger de alle fire sig ind til Jacksonport, hvor de mødes med pastor Simon Ash og hans søster Irene. Her bliver de lidt klogere på hvad er sker – og hører at Oakland familiens kvæg er blevet konfiskeret og er havnet i Brunsons pakhuse nede ved havnen.
Irene ser en skygge hvile over Greg og Nathaniel – hvilket stemmer meget godt overens med at de vist stadigvæk er ramt af uheld takker være deres møde med helvedeshunden.

Det kommer som en overraskelse for de unge Oakland søskende, at deres far i samarbejde med daværende borgmester Richard Rainer, stod for en samarbejdspolitik, dengang staten var besat af nordstaterne.

Ash bliver orienteret om hvor de gemmer sig (Hobsons Farm), og han lover at kontakte dem, hvis han hører nyt om deres fader eller andet interessant.

Fire-banden beslutter sig at tage ud til Judge Rainers familie-gård, da de har en mistanke om at den forsvundne Provost Marshall Lucas Graves gemmer sig derude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *