Referat: Deadlands rollespil 13. marts 2008

8. februar 1876, Rainer Plantation, Jackson County (Arkansas)

Firbanden ankommer til Rainer Plantation midt om natten, og opdager at stuehuset er omkrænset af pigtråd – og at der tilsyneladende er oprettet et militshovedkvarter i bygningen.

Oberst Berry tager ind for at forhandle – og kommer nemt forbi vagterne. Imens beslutter de tre oakland søskende sig for at snige sig tættere på.

Oberst Berry får en snak med Serg. Aaron Sullivan, der kan fortælle lidt af hvert – ikke mindst at Oakland ungerne har befriet den berygtede Ellis Drake fra fængslet (i et sneddigt komplot der omfattede drabet på en uskyldig mand).

Samtalen tager en ubehagelig drejning da en af de militsfolk – der dagen inden prøvede at dræbe obersten – dukker op, og understreger at Judge Rainer havde givet ordre om at dræbe obersten. Lidt efter træder Lucas Graves ind i stuen og obersten bliver anholdt.

Tonen i samtalen er knap så høvisk – og til sidst mister Graves tålmodigheden og be’r Serg. Sullivan om at hive obersten en tur ud i køkkenet og skære en finger eller to af, for at lære ham lidt respekt.

Af frygt for tortur – eller i et glimt af usædvanlig koldblodigt lusk – overbeviser obersten i stedet Graves om at Oakland ungerne gemmer sig ude i skoven og er ved at planlægge et indbrud i Rainers hjem. De ord falder samtidig med at de tre Oakland søskende netop er kommet forbi pigtrådshegnet og sniger sig tættere på bygningen.

Fra mørket kan de se Graves og Sullivan storme ud, mens der bliver ringet på alarmklokken. Militsfolk vælter frem – nogle til hest – sammen med hunde. Og alle råber og skriger om at Oakland ungerne er i nærheden…

Nathaniel mistænker straks obersten for forræderi og mumler noget om en smertefuld død. Så lyder der skud inden fra huset – og I forvirringen lykkedes det Gregory, Kimberly og Nathaniel at komme indenfor i huset, hvor obersten er såret og to militsfolk dør. Snart udbryder et vældigt skyderi da Graves og militsfolkene forsøger at storme huset – hele facaden bliver sønderskudt, og da krudtrøgen begynder at lette, er Oberst Berry, Kimberly og Greg alle hårdt såret. Kun Nathaniel er uskadt inden i huset – mens det udenfor lykkedes en hårdt såret Graves at slippe bort. I mudderet foran huset ligger Serg Sullivan og 4 militsfolk sårede – mens 8 andre militsfolk og 2 sporhunde er døde. En hund ligger og klynker på verandaen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *