Referat: Deadlands rollespil 27. marts 2008

9. februar 1876, Rainer Plantation, Jackson County (Arkansas)

Krudtrøgen ligger sig og Nathaniel undersøger de gennemhullede værelser i Rainer Plantation, mens han går i en stor bue uden om alle de døde (det er ligesom om, at de bevæger sig og kalder på ham). Han ser en pige – der åbenbart har gemt sig i et værelse – stikke af, men da han løber efter hende, springer hun i flodens mørke vand og forsvinder i natten.

Gregory og Kimberly er hårdt såret – men kommer til bevidsthed igen. Oberst Berry må de bære væk – Nathaniel er sikker på at han er en forræder, der fortjener at blive skudt, men Kimberly insisterer på at de først lige må tale med ham, inden de gør noget overilet.

Da klokken runder midnat, hører de en hund glamme – og det minder om den helvedeskøter der tidligere har hjemsøgt dem. De skynder sig af sted til Hobsons Farm.

Tilbage på Hobsons Farm når de tre søskende lige at tage sadlerne af deres heste, da de i det fjerne hører hundeglam – og for ikke at trække køteren med til deres gemmested, beslutter de sig for at ride den i møde. På en halvstor eng gør de holdt, og venter på at hunden viser sig. Men den kommer aldrig frem for mørket – og da det er nymåne er sigtbarheden ekstremt kort. Det ender med at de prøver at finde hunden i underskoven – hvor endelig finder den. Igen dræber Nathaniel den med sine tryllekort.

Tilbage i lysningen bryder helvedet løs. Omkring 13 Ku Klux Klan skikkelser åbner ild mod de tre – Kimberly bliver atter ramt og falder om i græsset, mens Greg søger tilflugt i skoven og Nathaniel tryller sig usynlig. Mens kampen raser virker det som om, at de uddøde KKK folk bliver stadigt mere formidable – mens Gregory bliver stukket ned med en kniv og Nathaniel atter oplever at hans tryllekunster giver bagslag.

Det har været en lang nat – og det lader til at de tre unge vitterligt er kommet fra asken til ilden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *