Mord i Hekseskoven

Sidste uge kom Dann forbi – og denne gang var det min tur til at få høvl i Warmachine. Jeg stillede med min sædvanlige Deneghra liste mens Dann havde besluttet sig for at lufte den Gamle Heks og hendes Scrapjack.

Det mest positive var, at jeg fik luftet mit nymalede terræn – så bordet var dækket af kratere, døde træer og nogle mindre klippeformationer. Det mest sørgelige var, at jeg fik gedigne tæsk.

Jeg må se at få mere styr på modstandernes enheder – nu hvor det så småt hænger fast, hvad mine egne tropper kan gøre. Overordnet må jeg konstaterer, at jeg fik tæsk af en bedre modstander – min plan med at skyde løs med mine Cutthroats og ellers holde fronten en tur eller to med Mechanic Thralls, mens min Slayer og Deneghra (via Arc Nodes) skulle dræbe Heksen fejlede.

Selvransagelse er ikke værst – og jeg lavede to fejl, der var helt afgørende. For det første kom jeg for langt frem på marken. Der var ingen grund til at hjælpe Dann med at få hans Khador kriger i pladerustning i nærkamp. For det andet smed jeg 2 Focus væk, da jeg fejlagtigt smed dem på min ’ripper (der slet ikke kunne lave et Charge). Det sidste betød, at Scrapjack overlevede et frontalt angreb fra min Slayer (der i stedet kunne have haft god glæde af lidt ekstre Focus) – og turen efter teleporterede Scrapjack væk, mens Heksen tryllede min hær til at stå stille en tur. Argg… det var ren nedslagtning bagefter.

Af mindre fejl fra min side var, at Deneghra kom lidt for langt væk fra mine to Light Jacks, så da de endelig var kommet ind på livet af Den Gamle Heks, kunne jeg ikke bruge dem til at fyre trolddom efter hende. Det var også en smutter, at min Pistol Wraith fik stillet sig så dumt, at den kom i nærkamp med en Ogre – det var helt unødvendigt.

Dann spillede på sin side godt – og lavede ikke så mange fejl. Syntes måske nok han fortsat overvurderer farligheden af min Skarloch, men det skal jeg ikke klage over.

Det må snart være tid til at få udvidet mit repertoire lidt – når jeg engang har fået lidt styr på samlingen af Western og Colonial figurer, skal jeg have malet nogle flere Warmachine figurer, så der er lidt mere at vælge imellem, når jeg skal strikke min liste sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *