Warhammer – Doubles Turnering

Er lige kommet hjem fra Lyngby, hvor jeg var til Kingdoms of War turneringen. Skulle egentlig stå for introspil og hjælpe til med det praktiske – men grundet afbud fra et par deltagere hoppede jeg ind som spiller.
Det er godt nok lang tid siden, at jeg har spillet to Warhammer Battles på en dag. Men det var nu hyggeligt nok.

Det var en Double Turnering, hvor hver spiller havde 2.000 pts. Så det blev lidt klemt på slagmarken – også selvom der var krav om at halvdelen af ens Units startede i Reserves, og kom ind i tur 2 og 3.

Til begge kampe lånte jeg nogle Dark Elves, og det var nu meget sjovt at få spillet med dem. Men hold da op hvor er en Hydra skuffende – jeg ser frem til den kommende Army Book, hvor en Hydra starter med færre hoveder, og så får nye, hvor gang den mister 1 Wound.

Er ikke helt overbevist om at turneringens særlige regler for hvordan hære skal sættes sammen er en god ide (det bliver lidt for nemt ubalanceret) – men de scenarier der var, virkede gode og det er rart at se, det kan lykkedes at lave noget andet end de klassiske Warhammer slag.

Første slag blev en Draw (omend de andre fik flere Victory Point) – det andet trak op til et nederlag, da jeg måtte sætte kursen hjemover (Christian – den anden Outrider – måtte prøve at redde resterne).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *