Effektiv Pinse med Terræn Workshop

Så er Pinsen ved at gå på hæld. Det har været et fantastisk solskinsvejr – og ikke nok med at vi fik tændt op i grillen en del gange, samt kom en tur i Tivoli, så har jeg fået godt gang i produktionen af terræn til spillekælderen. Arbejdet foregik ude på terassen, hvor jeg nød godt af det gode vejr – samtidig med at malingen lynhurtigt tørrer i sådan et vejr (hvilket passede mig fint, da jeg ikke er tålmoddig nok til at sidde og vente).

Det helt store projekt var en plade til at spille på. Jeg løb tør for brun maling, så kun den ene side blev færdig – men nu er jeg klar til ørken/western spil. Der kommer først billeder, når den anden side er færdig.

Jeg fik lavet to telte, der kan bruges i ørkenspil – enten som Beduin eller Harad telte, og måske også som Apache telte.

Harad Telte

Det fine Ziterdes terræn jeg købte i forrige weekend blev også malet. Det gik utroligt nemt. Det blev til en bakke med de tre forstenede trolde fra Hobitten, nogle søjler fra Moria, samt et sejt piratskib strandet i en mose (det bliver vist mest til Cryx spil).

Her er lidt flere billeder (klik på dem for en større version):

 Forstenede Trolde 1 Forstenede Trolde 2 Moria Ruiner

Piratskib 4 Piratskib 3
Piratskib 2 Piratskib 1 Harad Telte (Stor)

Derudover fik jeg rodet lidt med at producerer et vandhul og nogle mosehuller – men blev ikke helt færdig. Proto-typen måtte jeg desværre smide ud, da vand-effekt ”limen” fra GW, ikke helt håndterede at blive brugt i et tykt lag. Nu er planen at bruger det i et meget tyndt lag, og se om det går bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *