Blodets Konkubine

Blodets_Konkubine_wallpaperVar til tegneseriefestival i Vanløse i dag – og dagens køb var et frisk eksemplar af Palles nyeste tegneserie Blodets Konkubine. Det lykkedes i sidste øjeblik inden turen gik hjemad af få værket signeret – og tak for den fine tegning, Palle!

Vel hjemme igen, var der ikke andet for, end at slå sig ned i haven, nyde parasollens skygge, og så få læst tegnserien. Og det var en fornøjelse.

Historien ligger mere eller mindre ud med at glædeligt gensyn til dengang vi spillede “De Professionelle” – dræberklovne, sushi og død Dietrich. Ja, det sætter minder i gang. Bodycountet bare stiger og stiger – og hver siden lever stort set op til målsætningen om at der enten er en der skal skyde, noget det eksploderer eller en smuk kvinde der smider tøjet.

Palle har en god sans for at kombinerer action med noir. Krimier og thrillers er hans foretrukne genre – og klichéerne er både ligefrem genkendelige og samtidig ikke alt for tynde. Tegnestilen og farvelægningen viser, at han bliver bedre og bedre med årene – og jeg skal ikke være alt for overrasket, hvis han stille og roligt kommer tættere på et mere internationalt gennembrud.

Jeg vil kort sagt anbefale tegneserien til alle – og glæde mig over, at der også i Danmark er plads til tegneserie-skabere, der kan tage fat i de mere rå og brutale fortællilnger.

Palle er forøvrigt kammet helt over i markedsføringen af tegneserien – og har skabt både en trailer en hjemmeside og en facebook profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *