Mere test af Western Spil

Først var det Niels, der måtte lægge krop og sjæl til en test af min hjemmebryggede variant af Showdown reglerne. I onsdag kom Lars så forbi, og prøvede dem. Det gik sådan set udmærket – selvom det simple ”scenarie” med to bander af outlaws der ville dræbe hinanden, led lidt under, at der måske var et Wild Card for meget på hver side (vi havde to hver).

Det mest positive ved det hele var, at Lars var frisk på at prøve at spille med en anden gang – ligesom han ville se lidt på de par Star Wars Showdown vairanter der er på nettet, så han kunne få spillet lidt med sine mange figurer. Så helt ringe, kan ikke have været.

Derudover var det atter en fornøjelse at se mit nye terræn-bord i funktion. Denne gang dog uden at jeg fik taget billeder – men i stedet blev det ørkensiden der kom i brug sammen med mine hjemmebyggede huse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *