Enden er nær?

Det var dejligt, at få spillet rollespil i går. Alle mand og piger var klar – og Astrid opførte sig pænt hele aftenen. Louise har som den første spiller fået en spilperson op på Legendary Rank – og Lars kan ikke være meget bagefter. Niels og Dann har misset en del spilgange, og er vist et sted mellem 8-12 spilgangen bagefter. Og Peter er på sin tredje spilperson, og ikke helt med i den ende.

Ikke fordi at Savage Worlds ikke kan spilles med spilpersoner på Legendary. Men som pejlemærke til om kampagne ikke så småt har løbet sin længde, er det vist meget fint at sammenligne med.

Egentlig syntes jeg, at det det ville være ret cool, hvis vi kunne nå en slutning (eller bare et vendepunkt til nye udfordringer) inden Dann og Lars tager til USA i november, hvor vi så alligevel skulle holde endnu en pause. Der giver os jo sådan ca. 8 spilgange til at runde af.

Herefter kunne det være, at jeg kunne lokke Lars til at tage over en stund? For det er lidt kluntet, at være spilleder samtidig med at Astrid ikke helt har styr på om hun kræver opmærksomhed eller ej – ikke mindst fordi at det så sender alt ansvaret over på Louise, der så ikke rigtig kan spille med.

Lars er heldigvis med på ideen – og der er vist lige nu mulighed for at spille noget Savage Worlds i form af enten Pirater, Star Wars eller Deadlands. Jeg er frisk på det hele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *