I Hus med Projekt Westernfigurer

I går aftes lykkedes det mig, at komme i hus med mit store maleprojekt – nu har jeg færdigmalet samtlige westernfigurer i min samling. Nogle af dem, har ligget hen i grim og ynkelig bly-nøgenhed i mere end seks år. Andre er nyindkøb fra sidste uge. De fleste er Foundry figurer, men der er også lidt Black Scorpion og Shadowforge, samt en enkelt Reaper figur – og sikkert et par andre, jeg ikke lige ved hvor er fra. Men nu er de alle som én malet. Alle 131 styk.

Jeg glæder mig til at spille med dem – både Deadlands rollespil og Showdown figurspil.

Næste store projekt må være, at få styr på mine Colonial figurer – der er både en lille håndfuld englændere, lidt flere franske fremmedlegionærer og en hel del preussere, der mangler at komme til live med maling. Hvem ved, måske får jeg styr på dem også, inden jeg skal købe nyt (når turen senere på året går til Berlin).

Ude i fremtiden lurer der så et par andre projekter. Der er nemlig også et par snese pirat og andre 1700-tals figurer i kassen med figurer. For slet ikke at tale om de to kasser med LotR figurer. Jo jo, der er nok at se til. Men hold da op hvor er det dejligt, at have afsluttet et projekt.

Her er et par billeder (klik på dem, for at se en større version).

CSA Col Austin Allister CSA Tim Herbert Gunslinger Graves Gunslinger Lilly McCoy

Libertine Lilly Laronte Libertine Nate Billings Mexican Don Ordrico Navarro Mexican Janos

Outlaw Rachell Outlaw Red Cavanugh Gregory Zombie Morty

Cowboy Ike Fells Apache Pindah-Lickoyee 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *