R.I.P.

tombstone-clipart.gifEfter sidste spilaften i vores Deadlands kampagne, sendte jeg en SMS til Peter, der desværre ikke kunne være med. Ordlyden var sådan ca: “Greg, Jeb og Nathaniel er døde STOP De tog til Greenbriar Hill STOP Dulcanon er vågnet“. Peter svarede “Jeg vil have en forfremmelse når jeg har ryddet op efter dem STOP“. 

Her til aften fejrede Louise fødselsdag og Lars og Niels var kommet forbi. Vi talte lidt om kampagnen, Niels og Louise ville gerne fortsætte – men ikke for enhver pris. Lars var tvivlende. Dann har så skrevet en mail, hvor han er helt afvisende.

Jeg syntes, det er forkert at spille noget som helst, hvis alle drenge og piger ikke er med på ideen – så med mindre spillerne taler sammen og der sker noget inden for de næste par uger, syntes jeg, at vi skal blive enige om at kampagnen er ovre. Ærgeligt at den får en lidt dum slutning, men sådan er det så bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *