Warmachine i Næstved

cryx.gifI sidste uge var jeg med Dann en tur til Næstved for at spille Warmachine. For første gang havde jeg lavet om på min originale troppeliste – så væk var de ting, jeg ikke rigtig syntes fungerede (Slayer Jack og Machine Wraith)(, og så var der i stedet mere af det gode (Rippers og Pistol Wraith) – samt plads til nogle nye tropper (Soulhunters).

Da vi kom, var der ikke så mange andre spillere dernede, så Dann og jeg tog et spil. Som sidst vi spillede havde Dann den gamle Khador heks med, og som alle de andre gange vi har spillet, fik jeg høvl. Altså lige indtil Dann lavede et angreb der bragte hans heks ind på livet af min heks. Og uden en back-up plan til noget, der sådan set heller ikke brude gå galt – men altså gjorde det – smed Dann sejren væk. Jeg vandt altså  mit første spil over Dann (eller rettere; Dann tabte for første gang til mig).

Andet spil var mod Per, der kun lige er begyndt at spille Warmachine. Han havde en Menoth hær – og det var et hyggeligt og lærerigt spil for os begge. Jeg lærte lidt om hvad de dersens Menoth folk kan (havde aldrig spillet mod dem før) og sammen med en anden spiller fra butikken hjalp jeg Per igennem spillet, så han forhåbentlig lærte lidt mere om både reglerne og taktik. Skulle jeg have den mindste tvivl om mine evner som Warmachine spiller, blev det i hvert fald fastslået at en rookie som Per ikke havde de store problemer med at vinde over mig. Men hyggeligt var det.

Efter en spisepause var der tid til et hurtigt spil mod Nicholas og hans irriterende Hordes figurer. Som de andre gange vi spillede, vandt han. Denne gang prøvede jeg dog en ny plan, hvor jeg stormede frem og angreb lige-på-og-råt. Det gik bedre end de andre gange, så planen var nok ikek så tåbelig. Men jeg havde ikke de helt rette figurer med – skal den plan lykkedes en anden gang, skal jeg smide Croe og hans Cutthroaths ud, og investere i en del flere McThralls. Til gengæld var mine Soulhunters vildt seje – men det var jo også første gang, jeg havde mulighed for at smide dem i hovedet på en omgang let infanteri (Dann og Pers tungt armerede nærkampstropper var bare ikke helt så oplagte mål for mit relativt skrøbelige kavaleri).

Alt i alt – og helt som forventet – var det en super hyggelig dag. Som altid efter en spildag i Næstved har jeg fornyet lyst til at spille Warmachine – og skal nok se at få malet nogle flere figurer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *