Pausefisk

Deadlandskampagnen gik i graven lidt før end beregnet. Og vi har endnu ikke helt fundet ud af hvad fremtiden skal bringe…

Men da det er sikkert og vist, at vi ikke får spillet i november – hvor Lars og Dann er på roadtrip i Staterne og følger præsidentvalget fra Chicago til Los Angeles – har vi besluttet, at vi tidligst begynder på en ny kampagne før december. Så derfor vil kanalen her nok mest bestå af forskellige indslag i kategorien “pausefisk” (eller med andre ord – den sædvanlige strøm af forskelligartede indslag om løst og fast).

Hvad vi så skal spille af rolelspil til vinter, må vi finde ud af hen ad vejen. Der har været forskellige ideer i spil. Først så det ud til at vi ville begynde på at spille noget Pirat-rollespil (et kryds mellem 7th Sea, 50 Fathoms og Pirates of the Caribean). Men sidste tirsdag brugte vi en hel aften på at tale om mulighederne for at spille politi-rollespil (hvilket jeg kommer til at skrive mere om senere). Det afgørende er dog, at Lars er frisk – for jeg håber da fortsat, at han har lyst til at tage over en periode. Dernæst at vi finder en ny spiller til gruppen, nu hvor Dann emigrerer vestpå – så lad os se, om vi kan lokke Anton ud af WoW?

Vi fastholder dog vores mødefrekvens – selvom vi rykker det til hver anden tirsdag (nu hvor Niels igen skal til at spille “live” med teaterfolkene ude fra Hedehusene). Planen er at vi på skift står for noget spil-underholdning, og så ellers får hygget os lidt.

Mine ideer til underholdende indslag er en omgang figurspil med Western Showdown reglerne eller er Holocaust Oneshot. Men nu må vi se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *