Nr 420 tilmeldt Viking Con

vikingcon27.gif

Så er jeg – med VC Nr 420 – tilmeldt til Viking Con 27. Jeg glæder mig – som altid – og ser frem til et par med gode spiloplevelser.

Fredag håber jeg på at komme til at spille Troels’ og Mortens “Legenden om”), som jeg har læst en del om på Morten blog, og glæder mig en del til at prøve. Det lyder spændende med små novelle scenarier, samtidig med der er action og en altid interessant blanding af Hyberboriske myter og Lovecraft.

Lørdag aften står jeg – sammen med Claus – for Gunslinger. Jeg tror vi ender med at genbruge scenarierne fra sidste år, da de sådan set fungerede ret godt. Håber at der kommer en god håndfuld spillere forbi – og at det bliver lige så hyggeligt som det plejer!

Lørdag dag har jeg ikke nogle faste planer. Ville egentlig gerne have givet en hånd med i forbindelse med Junior Viking Con arrangementet – men efter jeg sendte dem en mail, og fik svar om at jeg nok ville høre fra dem senere, er der ikke sket så meget. Så nu pønser jeg på at lave et Savage Worlds / Deadlands demo-spillebord og sætte deet op inden ved butikkerne i stedet for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *