Ekspedition til Leng

Mirkwood Spiders crop

Inspireret af Mortens scenarie til Viking Con, fik jeg lyst til at male de LotR edderkopper, jeg havde liggende. De vil gøre sig godt som Kæmpeedderkopper fra Dunkelskoven i en række LotR spil – men kan også bruges som indbyggere i mystiske Leng (et oplagt mål for en Colonial / Steampunk Ekespedition) eller som Giant Tarrantuals i noget Deadlands  / Weird West Showdown.

Jeg ved ikke lige hvorfor, men da jeg roede med edderkopperne faldt min opmærksomhed på vampyrdæmonen Gûlhavar – Arnors Bane. Jeg havde engang store planer med den da vi spillede Savage MERP, men da den kampagne døde, blev figuren gemt af vejen. Men nu kom den altså frem igen – og så tog jeg den med på malebordet. Og hvem ved, måske den kan være stand-in for en Manitou eller noget andet fælt som nogle Deadlands kultister kan tilkalde?

Nedenfor er lidt billeder – som altid kan du klikke på dem, for at se en større version.
Spider Queen  Spider Broodlings  Giant Spider

Mirkwood Spiders  Gulavhar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *