Nye brætspil

Hey That My Fish Red Dragon Inn 2Mac Robber Stone Age Axis & Allies

Min samling af brætspil er blevet udvidet en smule her på sidste – primært financieret af mit oprydningsudsalg af rollespilsbøger.

Red Dragon Inn 2
Det eneste af de nye spil, som jeg ikke har prøvet tidligere. Men det lever helt op til forventningerne og glider fint ind sammen med 1’eren. Der er kommet fire nye eventyrere på kroen – en dværgekriger, en bard, en illusionist og en halv-ogre (der ikke er dum, vel?). Sjovt nok er der stadigvæk ingen trolde i spillet, hvilket gør at reglerne for Troll Slew drikken fortsat virker lidt sjove. Siden indkøbet er det blevet til et par spil, og det har været underholdende hver gang – både når vi har spillet 2’ere “rent” og når vi mixede 1+2.

Axis & Allies (rev. ed)
Det klassiske americana-brætspil. Hvor det klassiske ikke var et specielt godt spil – ja nærmest var en form for avanceret Yatzy – så er Revised Edtion et ganske udemærket spil. Det er ved at være et par år siden, jeg sidst spillede det – men nu hvor jeg har det stående i kælderen, forventer jeg at få det spillet det bare lidt oftere.

Mac Robber
Det underholdende spil om skotske klaner, der bygger slotte og klostre, mens de går i krig og stjæler kvæg fra hveranden. Det glæder jeg mig til at spille noget mere.
Jeg har tidligere anmeldt Mac Robber her.

Hey! That’s My Fish!
Pingvigner hopper fra isflage til isflage, mens de grovæder fisk. Underholdende og nemt at gå til.
Jeg har tidligere andmeldt Hey! That’s My Fish! her.

Stone Age
Måske det bedste af de spil, jeg har købt. Det er klassisk tysk brætspil desgin når det er bedst – og de fysiske produktions-kvaliteter er helt i top. Det glæder jeg mig rigtig meget til at spille noget mere. Og så er det tilmed et spil, som er nemt at komme i gang med også for de knap så inkarnerede brætspillere.
Jeg har tidligere anmeldt Stone Age her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *