Vinsamlere og stenaldermænd…

I tirsdags var rollespil igen aflyst på grund af for få fremmødte, men i stedet fik vi spillet brætspil hjemme hos Claus.

Vi lagde ud med et trepersoners Die Weinhandler (Anders kom lidt senere), hvor Claus og Mike havde prøvet det før. Det er dog et nemt lille hurtigt spil, som jeg hurtigt fik lært – men den eneste grund til at jeg vandt, må være en kombination af begynderheld og at Claus og Mike havde alt for travlt med at lure på hinanden.

Bagefter to vi et nyt trepersonersspil med Anders, mens Claus hentede aftensmad. Igen var det nybegynderen der vandt ;)

Aftenens højdepunkt var Stone Age, hvor Anders, Claus og Mike gav mig så god modstand, at jeg endte på en sidsteplads (på trods af en fin pointhøst med et fuldt sæt på 8 af de grønne kort). I stedet var Anders fint i front på grund af sine mængder af flinteværktøj – og vandt dermed sit første spil Stone Age (i den grad en aften, hvor alle de bitre tabere kunne tale om begynderheld). Claus havde på sin siden 9 marker og masser af point på den bekostning, mens Mike havde 9 folk i sin stamme. Det var et utroligt tæt spil – og det helt afgørende for sejren var, at det var Anders, som fik fa tpå det attraktive hus x3 kort. Uanset hvem af os der havde fået det, havde det betydet sejren.

Det var for øvrigt sjovt at se, hvordan vi hver søgte at maxe ud på point i forskellige kategorier – ligesom det i den grad blev et kapløb at komme til at få fældet tømmer (det var normalt kun to spillere i hver runde, der fik adgang til den billige ressource, da vi effektivt blokkede pladsen for hinanden).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *