Reaper Miniatures til ønskelisten

Sad og hyggede mig lidt med at kigge på Reaper figurer, og faldt for et par stykker fra deres Chronoscope serie – der var et par Britiske Colonial soldater og så lige en steam-piunk dræber gorilla med en gatling som arm. Hvilket fund! De kom straks på ønskelisten – selvom det nok er for tæt på jul, til at de skulle kunne nå at komme med under træet. Men måske jeg kan købe dem, når jeg skal på Salute Zero Nine? (Nå ja, fik jeg lige sagt,a t jeg skal på Salute Zero Nine?!?! Det bliver bare så fedt – glæder mig allerede).

Der var som sædvanlig også et par af deres Fantasy figurer, der så seje ud – og så sikkert ville gøre lykke i en omgang Fantasy Showdown eller i noget rollespil.

Her er lidt billeder… (klik på dem for en større version):

Reaper Col Edward Titchener British Officer Reaper Vilain X Reaper British Colonial Riflemen Reaper Rogan Half Orc Rogue Reaper Rhaine Female Duelist Reaper Isabeau Laroche Female Paladin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *