Første tur i Slagmarken

Johnny, Miffer og en håndfuld andre gæve figurspillere har oprettet Slagmarken – en figurspilsforening i Islev. Rent organisatorisk som underafdeling af en lokal live-rollespilsforening, men selvom det jo er lidt suspekt med sådan nogle folk der klæder sig ud og slås med latex-sværd, så er det ret smart, for det har givet adgang til nogle fine lokaler på Islev Skole.

I går var jeg forbi for første gang, og fik snakket med Johnny (der introspillede lidt W40K for en af de andre) og Miffer (der spillede Warmachine), og et par stykke af de andre medlemmer.

Det var egentlig planen at prøve at spille Johnnys Dunger Derby spil, men startskuddet ville ikke nå at lyde før kl. 22, så da jeg gerne ville hjem til sengetid tøffede jeg hjem i stedet for at spille med. Til gengæld fik jeg et par figurer til spillet af Johnny, der også lige ville sende et eksemplar af reglerne (der dog ikke er mere komplicerede end at jeg efter en enkelt gennemlæsning i går mener at have rimelig godt styr på dem).

Alle jeg mødte i Slagmarken virker som flinke folk og i de spil jeg overværede var der en god, venskabelig stemning. Alt i alt virker det som en god forening, og jeg overvejer da kraftigt at melde mig ind derinde – ikke mindst fordi jeg kan få spillet Warmachine, men deres interesse for figurspil er generel og ikke system-fastlåst, så der kunne være fine rammer for at lokke folk med til at spille LotR eller Showdown, hvis jeg satte nogle scenarier op.

One Response to Første tur i Slagmarken

  1. Johnny says:

    Det var bestemt hyggeligt. Selv om Jacob gav mig en ordentlig omgang klø! Men han fangede vist de fleste af reglerne.

    Dunger Derby må vi bestemt have taget et par ture med, det er nemt og sjovt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *