RPG Superstar 2009 er i gang

RPGSuperstar2009-logo
Paizo gentager deres RPG Superstar konkurrence, som de lancerede sidste år. Dengang var det en fornøjelse at læse med i de forskellige bidrag (der fortsat er online her)  – ligesom det var spændende at følge de forskellige deltagere, og ikke mindst heppe på Christine Schneider de sidste par runder (og sørme om hun ikke også vandt).

Desuden er det befriende at se, at det er muligt, at lave konkurrencer for rollespilsdesignere, der belønner de gode – og drysser lidt star quality udover over deltagerne. Det var med til at gøre udnerværker for scenarie kvaliteten på Fastaval i 90’erne – og måske vil det også skærpe kvaliteten af Paizo’s produkter (der er af svingende kvalitet).

I år er formen vist den samme som sidste år – en række deltagere løser forskellige opgaver, dommerpanelet kommenterer på dem, og i sidste ende kan brugerne af Paizo forummet stemme.
Den første omgang af bidrag er online her (deltagerne har designet et Magic Item).

Jeg hare ikke nået at læse alle de forskellige bidrage endnu, så der er ingen definitive favoritter – men hold da op hvor er der nogle Cool dimser imellem; Lens of the Runethief giver nogle fine ideer til rollespil, Abyssal Spurs er helt sikker alt for sejt til prisen, men giver fin inspiration til Deadlands og andre dystre rollespil – og så er der Blightlady’s Bread, der både er klam og sej på samme tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *