Savage Space 1889

Space-1889-logo

Jeg var ellers så småt ved at komme i gang med at lave Savage Worlds regler til til Space 1889 rollespil (der har en utrolig lækker Steam Punk setting – men nogle virkelig dårlige regler). Det er sat på hold for tid, da rygterne går omkring en officielt Space 1889 bog. Det ville passe mig utroligt godt hvis bogen kommer – og om ikke andet ville det give lejlighed til at lave et scenarie i genren til fx Viking Con – som Morten jo lidt har lokket efter

Det motiverer jo også til at få malet nogle flere af mine Colonial figurer til brug i noget Space 1889 Showdown – der er jo ikke langt fra britiske soldaters kamp mod Der Kaisers folk i Afrika ørken til tilsvarende kampe på Mars…

One Response to Savage Space 1889

  1. Morten Greis says:

    Orv, det ville være sejt. Jeg er helt og aldeles for et Steam Punked scenarie. Vi har jo også en forfatteraften til gode, som vi snart skal have afholdt (selvom det ikke lige nåede at blive i januar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *