FBI Kampagne side online

FBI-Seal

Vi er kommet i gang med FBI kampagnen. Jeg har derfor lagt en kampagne side op her på bloggen (link: se den her)

Vi har fået vores første sag – og indtil videre ved vi ikke så meget om hvad der sker, men en ung pige er fundet myrdet i en nationalskov placeret mellem et militært øvelsesterræn og et indianer reservat. Den gængse teori går på, at pigen har haft indoperet en eller anden chip (noget er i hvert fald fjernet fra hendes arm), og at nogen inden for militæret har noget med det at gøre (alle fysiske spor peger pt i retning af militærpersonel ligesom det amerikanske militær i stor grad benytter RFID chips). Men nu må vi se, hvad der sker… det kan jo også have noget med UFO’er at gøre (så langt fra Roswell er gerningsstedet jo heller ikke).

Case File 01 (Link til PDF fil)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *