Myrdede soldater, en snes kidnappede jomfruer og okkulte hentydninger

I går spillede vi FBI rollespil med Lars – og desværre forhindrede arbejdet Anto i at komme. Men sikken en aften. I løbet få timer voksede – nej eksploderede – sagen dramatisk i omfang. Stor ros til Lars for virkelig at sparke igennem med sagen, der bare bliver ondere og ondere. Jeg var ikke helt på toppen da vi begyndte at spille (Strid havde været svær at ligge i seng og have grædt meget). Men så rullede sagen hurtigere end end en d20 i hænderne på en febrilsk dungeon-nørd.

Sporene pejer nu i retning af kidnapning af op mod 20 unge piger (jomfruer?) fra Mexico, mord på fem soldater på en militærbase (den ene ekstremt bestialsk – sammen mand der klagede over mareridt og som noget nær sine sidste ord advarer om at “Porten må ikke åbnes”) – sporet ender lige nu midt i Mescalaro Apache reservatet ved døren til Inn of the Mountain Gods casinoet.

Er det Cthulhu de vil slippe løs? En ond Manitou fra The Hunting Ground? Eller noget helt tredje der er på spil (vi er jo stadigvæk ret tæt på Area 51).

Følg sagen i deltajer og læs den nyeste casefile på FBI siden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *