War of the Ring preview

War-of-the-Ring-logo

Så har Games Workshop åbnet lidt mere op for posen, og har lidt flere previews på hvad det nye War of the Ring spil kommer til at byde på. Jeg glæder mig til at få min egen regelbog med posten, så jeg kan læse mere på den del – men det jeg hidtil har stiftet bekendtskab med lyder godt. Og jo mere jeg får styr på reglerne, jo bedre lyder det. Med andre ord glæder jeg mig til at få prøvet spillet.

Men i dag glæder jeg mig mest over, at der er kommet nyt ud omkring de nye figurer, der er på vej. De fleste af vil komplementerer min samling af indbyggere på Blybjerget ganske fornuftigt – ligesom de vil være fine forstærkninger i helt almindelige LotR spil.

Jeg er specielt glad for de to Sons of Eorl ryttere og Morannon Orc Command figurerne – men mine Grey Company figurer vil helt sikkert også sætte pris på at få forstærktning i form af et par Dunedaín med spyd.

(klik på billederne for en større version)

Rohan-Command Sons-of-Eorl-2 Sons-of-Eorl-1

Grey-Company-Halbarad2 Grey-Company-Spears 

Isengard-Uruk-hai-Command Morannon-Orc-Command

Minas-Tirith-Command Army-of-the-Dead-plastic

lotr-border

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *