Figurmaling – første kvartal

Cryx-Deathjack-crop

Jeg har virkelig prøvet at overholde mit nytårsforsæt om at få malet flere figurer ind der kommer ind, men det er nu ikke helt gået efter planen…

Men jeg har nu alligevel fået malet en del – hele 84 Olley Painting Poitns er det det blevet til: (Undervejs er der et udpluk af billeder – klik på dem for en større version).

WARMACHINE 

Til Warmachine er det blevet til en Deathjack, nogle Nightwrethes, Wrathe, Skarre og en stor gruppe Satyxis Raiders (23 OPP).

Cryx-Deathjack Cryx-Wrathe Cryx-Skarre cryx-satyxis-raiders

COLONIAL

Til Colonial har jeg fået malet Briter – både rødfrakker og nogle Natal Natives til hest (14 OPP).

Natal-Natives-Mounted British-Redcoats

LORD OF THE RINGS 

Til LotR har jeg fået malet en del Ringwraiths til fods og til hest, en håndfuld Barrow Wights, et par Shades, Castellans of Dol Guldur, tre Riders of the Dead, Tom Bombadil sammen med Goldberry og fire formummede Hobitter – samt omkring et halvt snes Dværge (47 OPP).

Dwarf-Command Twilight-Ringwraiths Shades Ringwraiths-Mounted Ringwraiths Riders-of-the-Dead Castellans-of-Dol-Guldur Barrow-Wights 

DURINS FOLK 

Faktisk er jeg nu kommet helt i hus med at få malet mine dværge – og har også taget et par billeder af hele hæren stillet op. Desværre er der nogle huller for at kunne stille en funktionel War of the Ring hær, så jeg skal se at få anskaffet og malet et enkelt Tunnel Team, nogle Khazad Guards samt en pakke Dwarf Rangers og to pakker Dwarf Warriors.

Dwarf-Army-4 Dwarf-Army-3 Dwarf-Army-1

På malebrættet har jeg en del Rohan figurer der kun mangler baser (og er vist dermed også ret tæt på at være i hus med dem på nær hvad der skal til at forstærkninger for at kunne spille WotR – nok to pakker Rohan Riders), en stor gruppe Dunlendings samt en Balrôg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *