SIFRP : Historien om Huset X

celtic-dragon 

Historien om Huset X” er så småt ved at være klar til at begynde. Vi spiller godt nok først igen om lidt over en uge, men jeg er ved at forberede forskellige ting og sager. I første omgang er det blevet til to handouts.

Dragedansen – Et handout der kort gennemgår Dragedansen (borgerkrigen der endte 14 år før kampagnens begyndelse).

Rigets tilstand 145 – Et større handout der beskriver rigets tilstand i år 145 (hvor kampagnen begynder) og samtidig har yderligere informationer om de forskellige større adelshuse (Greyjoy og Martell er ikke med, da de ikke er relevante på det her tidspunkt i kampagnen – og at der næppe er spilpersoner som har nogen vide om hvad der foregår på Jernøerne eller i Dorne).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *