Figurmaling – andet kvartal

Dwarf Khazad Guard - cropped

Det går bedre og bedre med mit nytårsforsæt om at reducere mængden af umalede hurtigere end nykøb får den til at vokse.

Andet kvartal har været utroligt produktivt – jeg tvivler på at jeg kan holde den kadence i tredje kvartal, men nu må vi se. I første kvartal var jeg utroligt glad for at nå 84 Olley Painting Poitns, men det er ingenting mod de 291 OPP jeg har opnået i april, maj og juni. Jeg klapper mig selv på skulderen. 

Det er kun blevet til Lord of the Rings figurer – hvilket jo sådan set meget godt matcher min entusiasme for det nye War of the Ring spil.

Her er listen over hvad det blev til: (klik på billederne for en større version).

Først er der min Balrôg (5 OPP), der længe har ventet på at blive malet. Det tog lidt tid at komme i gang, da jeg ikke lige kunne lure hvordan den skulle males – men jeg må indrømme at jeg er overordentligt godt tilfreds med det færdige resultat.


Balrog-1
 Balrog-4

Det blev også til en del forstærkninger til min dværge hær, der er ved at rundet godt af. To pakker Dwarf Warriors (48 OPP), en pakke Dwarf Rangers (24 OPP), et Vault Warden Team (2 OPP), to pakker Khazâd Guards (6 OPP) og to Shieldbearer (2 OPP) (men den ene er blevet væk, så jeg har kun billede af en, og må nok ud og få fat på en mere).

Dwarf Warriors Dwarf Rangers Dwarf Vault Team

Dwarf Khazad Guard Dwarf Shieldbearer Firdun

Dværgenes allierede kong Brand (1 OPP) af Dal og Søby blev også malet – ikke fordi der er regler til ham, men jeg har planer om at bruge ham til nogle scenarier (nok med Faramirs regler).

King Brand

 

 

Som omtalt tidligere fik jeg også malet en del Easterlings. Der er kun ét billede, men som det måske kan ses, har jeg malet Amdûr (1 OPP), en captain + banner bearer (2 OPP), en Kataphrakt med hjemmelavet banner (2 OPP) og en pakke Easterling Warriors (20 OPP)

Småfolk fik jeg også malet – en enkelt Frodo fedtet ind i kæmpeedderkoppen Shelob’s spind (1 OPP), 2 varianter af Sam (2 OPP), to varianter af Meriadoc (2 OPP) og en enkelt Gollum (1 OPP).

Easterlings

 

Frodo - Shelob’s dinner Samwise Meriadoc Gollum

Rohan hæren fik også lidt tiltrængte forstærkninger i form af en Rohan Royal Guard med banner (2 OPP), to outriders til fods og til hest (6 OPP), sagnhelten Eorl the Young til hest og til fods (3 OPP), samt Gamling og Eowyn til fods (2 OPP).

Rohan Royal Guard Banner Rohan Outriders Eorl Gamling & Eowyn

Hestefolkets arvefjender fik også lidt forstærkninger (og flere er på vej og står forrest i male-køen). I den her omgang blev det til en Isengaard Troll (3 OPP) og 6 Dunlendings (6 OPP)

Isengaard Troll Dunlendings

Til at give dværgene lidt modstand fik jeg udvidet min hær af bjergorker og malet den nye Moria Goblin Shaman Druzhag (1 OPP), 1 pakke Moria Goblins (24 OPP) – samt en stor grum ulv (1 OPP)

Druzhag Moria Goblins Warg Grimm

Sidst – men absolut ikke mindst – blev det til en hulens masse orker. Nok til at jeg næsten har nok til en Mordor ork legion (jeg har planer om endnu en æske orker og tre æsker Morannon orker inden jeg tror jeg er helt i hus). Det blev til tre pakker af orker hvilket resulterede i 24 orker med spyd (24 OPP), 12 med to-håndsvåben (12 OPP), 12 med buer (12 OPP) og 24 med skjolde (24 OPP). Dertil kom en Orc Taskmaster og en Orc Drummer (2 OPP), tre Mordor trolde (15 OPP), to ork katapulter med mandskab (16 OPP), to Orc Siegebows (8 OPP), samt lidt forskellige metal orker jeg havde liggende (7 OPP). Til at lede horden af orker fik jeg også malet Gothmog i to version til fods samt en til warg (4 OPP) – den sidste Warg version bliver ikke til noget, da Warg’en i stedet blev malet uden rytter (se ovenfor).

Orcs with spears Orcs with two-handed weapons Orcs with bows

Orcs with shields Orc Taskmaster & Drummer Mordor Trolls

Orc Catapults Orc Siegebows Metal Orcs

Gothmog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *