WotR i Faraos Cigarer

War-of-the-Ring-logo

I går aftes var jeg en tur forbi Faraos Cigarer, hvor jeg havde aftal at spille War of the Ring med Esben (som jeg er kommet i kontakt med via powerfist.dk).

Vi havde aftalt at spille 1.000 point og jeg havde taget to hære med, hvis vi enten var super hurtige og kunne nå to spil – eller hvis der var en derinde, som gerne ville prøve spillet (Niels var taget med, og ville godt have kunne tage et spil).

Jeg stillede op med Easterlings – og Esben havde en Elver hær.

I tur 1 havde jeg prioritet og lod Esben begynde i håbet om at hans elver-troldoom ikke ville kunne nå mig. Men ak, det kunne han fint, og Khamûl og mine ryttere fik en del spells i hovedet. I samme tur kunne jeg dog sætte en Charge ind med rytterne mod Esbens enhed af elvere og Cirdan, så det måtte jeg jo prøve – selvom det var lidt do or die. Det endte hverken værre eller bedre end at Khamûl fik tæv af den gamle elver-tømre i en duel, og selvom jeg kunne vinde kampen og havde Heroic Combat, så endte det galt og alle mine ryttere døde. Ak. Det var nok fejl nr. 1 (det taktisk kloge valg havde været at holde rytterne tilbage og uden for synsvidde indtil mine fodfolk kunne nå frem).

På højre flanke marcherede Amdûr frem og gjorde klar til at tæve nogle bueskytter – men selvfølgelige fejlede jeg mit Terror Test i tur 2, hvilket betød at jeg først fik angrebet elverne i tur 3. Det var fatalt af to årsager – for det første udstatte det de stakkels easterlings for endnu en runds elver-skydning, for det andet manglede fodfolkene inden på midten af bordet.

Centralt på bordet marcherede mine Pike Men støt frem og endte i kamp med hele tre elver-enheder på samme tid. Det var ikke så godt – og jeg savnede i den grad de fodfolk, der var blevet forsinket en runde ude på højre flanke.

I sidste ende fik elverne udslettet mine Easterlings. Og der var ikke så meget at gøre ved det i den omgang. Men mon ikke Esben og jeg får et revanche spil en anden gang?

Uanset hvad så var det et hyggeligt spil, og det lød som at at Esnen overvejede et medlemskab af spillesklubben i Taastrup, så han kunne få spillet noget mere WotR.

Min liste så sådan her ud:

  • Easterling Cohort (Common / 3 Companies / Pikes / Captain)  155 pts
  • Easterling Cohort (Common / 4 Companies / Captain / Banner)  205 pts
  • Easterling Kataphrakt Cohort (Common / 6 Companies / Captain / Banner)  295 pts
  • Khamûl the Easterling (Epic) 125 pts
  • Amdûr, Lord of Blades (Epic) 165 pts
  • Fate: Tormented Steed 50 pts
  • Total 995 pts

Her er et par billeder fra aftenens spil (klik på dem for at se en større version):

WotR Faraos 6/7-2009 (1) WotR Faraos 6/7-2009 (2) WotR Faraos 6/7-2009 (3)

WotR Faraos 6/7-2009 (4) WotR Faraos 6/7-2009 (5) WotR Faraos 6/7-2009 (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *