WotR på Viking Con

Viking Con

I år bliver det ikke til noget rollespil på Viking Con – jeg har ikke lige fundet en scenarie idé jeg brændte nok for. I stedet bliver det til to figurspils-demo-turneringer – men desværre ikke lørdag, da der lige er kommet et bryllup i vejen. Så fredag aften og søndag.
 
Første spil:

Kong Dains sidste slag

– Vil Dværgekongen snyde sin skæbne – eller vil Ringånden Khamûl indtage Det Ensomme Bjerg?

Da dragen Smaug var besejret og Fem-Hære slaget vundet, gik dværgene i Det Ensomme Bjerg en god tid i møde. Dain Jernfod blev kronet som Konge Under Bjerget, og der blev fred og velstand på egnen.

Men den gode tid varede ikke længe, og snart bragte ravnene bud om en ny krig i syden. Og mens Sauron samlede sin hær i Mordor og forberedte krigen mod Gondor, blev et af Ringkrigens blodigste slag udkæmpet i skyggen af Det Ensomme Bjerg.

Dain samlede en hær af frænder fra Jernbjergene og stod side om side med med Kong Brand og hans folk fra Søby og Dal, for at forsvare Norden mod Ringånden Khamûls hær bestående Saurons vasaller af Østerlændinge forstærket af orker fra Mordor og uvæsner fra Dysterskovs mørke og Dol Guldur’s ruiner.

Modul A: Fredag 19:30 – 23:30
Modul B: Fredag 00:00 – 04:00

Andet spil:

Slaget ved Isen Floden

– Vil Sarumans legioner knuse deres fjender – eller vil Rohans ryttere ride til sejr?

Vadestederne ved Isen Floden har ofte flydt over med blod, når Rohans ryttere har kæmpet mod Dysterlændinge fra bjergene mod vest. Men nu marcherer en hær af Sarumans mægtige Uruk-hai legioner ned fra Isengaard mod Edoras.

Vær med at forsvare Rohan i et slag, der aldrig skete – men som ville have ændret udfaldet af Ringkrigen hvis Aragorn og Kong Theoden var blevet enige om at drage i felten i stedet for at søge ly i Helms Kløft bag Hornburgs tykke mure. Vil Rohans ryttere blive spiddet på deres fjenders spyd? Vil Gandalf den Hvide nå til undsætning med forstærkning? Og vigtigst af alt – vil hobitterne Merry og Pipin komme sikkerhed blandt venner – eller blive trampet til døde i slagets forvirring…

Modul G: Søndag 10:00 – 14:00
Modul H: Søndag 14:30 – 19:00

Fælles for begge spil… 

Maksimale antal deltagere: 10 – det vil være muligt at spring til og fra undervejs.

Jeg vil gerne stille et stort bord(e) op et rimeligt synligt sted (et fællesområde ikke alt for langt væk fra indgangen og butikker er ikke udelukket).

Kræves der regelkendskab? Nej.

Turneringsform: Demo spil – men der kåres også både en vinder og uddeles Fair Play præmie.

Spillerne – op til fem på hver side – tager rollerne som hærfører, og leder deres tropper i kamp, for at afgøre slagets gang. Vil Mørkets styrke slukke alt lys og håb hos Midgårds frie folk – eller vil et rent hjerte være nok til at holde Mørket stænge?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *