Figurmaling Fjerde Kvartal

Så er året snat ovre – og selvom jeg har nogle planer om at få malet lidt figurer i juleferien, så har jeg også en fornemmelse af at virkeligheden og julestemningen vil spænde ben for de planer. Så derfor kommer jeg lidt forkøbet på hvad det er blevet til af figurmaling her i oktober, november og december.

Det var mest i oktober jeg fik malet – i særdeleshed som optakt til de to WotR scenarier på Viking Con og Horisont i Esbjerg. I alt blev sammen med produktionen i første og andet kvartal  til 267 OPP. Ikke dårligt!

I år er det så blevet til 642 OPP. Men ikke de 1.000 jeg egentlig havde håbet på. Og jeg frygter lidt, at årets indkøb ikke helt skaber en bedre balance i befolkningssammensætningen på Blybjerget, som jeg ellers havde lagt op til med mit Nytårsfortsæt (men nu må vi se hvornår jeg får taget mig sammen til at lave en ny optælling).

Nå, men her er lidt billeder (beklager at billederne af orker, rohan og dværgene er så dårlige – men de blev taget i hu-hej-hast lige inden jeg tog på Viking Con, og jeg har ikke fået taget nogle nye).

Klik på billederne for at se en større version…

Opdelt ser det således ud med OPP;

Rohan: 43

Easterlings: 15

Mordor/Orker: 55

Isengaard: 147

Dværge: 6

Rollespilsfigur til Mike: 1

 

Hvad skal der så ske på malefrontent?

Specielt Horisont var dog inspirerende og har fået mig til at kigge nærmere på mine Colonial og FIW figurer – begge dele er jo enormt fristende at komme i gang med.

Men jeg pønser også på en ny figurspilsaften med Showdown, og i den anledning kigger jeg på figurer der kan matche noget Star Gate inspireret spil.

Og så er der jo de forstærkninger til både Easterlings, Insengaard og Dwarf Holds som jeg har indkøbt efter at fundet et par “huller” i samlingen, da jeg samlede tropperne til efterårets store spil. For slet ikke at tale om de planer, jeg har med hensyn til et WotR spil på næste års Viking Con…

Nu må vi se… I hvert fald så er jeg spændt på at se, om jeg kan nå over 1.000 OPP i 2010 ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *