Thoth Project

Jeg er så småt i gang med at planlægge en figurspilsaften i det nye år. Men inden jeg overhovedet når til at finde en weekend og få fyret nogle invitationer afsted, skal jeg have malet figurer.

Tanken er at lave et Stargate inspireret scenarie til Showdown – måske noget der kan vokse til en mini-kampagne?

Historiens protagonister bliver et UNSI Team i samme fiktive setting som mit Project Osiris scenarie (der også er en Stargate/Cthulhu inspireret størelse).

Til mit  Thoth Project – som det kommer til at hedde – har jeg så småt fundet nogle figurer frem til UNSI Teamet. Og jeg har også nogle forskellige planer om hvad der skal vente dem på den anden side…

Her er lidt billeder af de figurer, jeg vil bruge…

Da jeg også lurer på at udvide lidt, måtte jeg se lidt på hvor store figurerne var – de er fra Wargames Foundry’s Street Violence serie og burde dermed være 28 mm, men sammenlignet med en 28mm fra Black Scorpion (der ellers har nogle ret fine Marines og Aliens som jeg kiggede på), virker de lidt små (specielt de kvindelige figurer er ret små i den serie).

One Response to Thoth Project

  1. Pingback: Nye figurer med posten « Skizofrenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *