Savage Space 1889… countdown…

Så er Space 1889 “Savage Edition” på vej til trykkeren. Hvis alt går vel, kan bogen købes til sommer. Jeg ser frem til at tage på eventyr og krydse æteren. En tur til Mars’ røde ørken, Venus’ farvestrålende jungel, Månes golde bagside… mulighederne er utallige. Og så er det med Steam Tech og dinosaurer. Det bliver ikke meget bedre end det.

2 Responses to Savage Space 1889… countdown…

  1. Kristian says:

    Det ser fedt ud. Fandt for nyligt mit originale Space: 1889 frem… fantastisk setting og helt igennem forfærdeligt regelsystem.

  2. thomas says:

    Hej Kristian – ja det originale Space 1889 havde godt nogle ufatteligt ringe regler. Men jeg er også helt vildt med den setting, som bøgerne beskriver. Og afsnittet om victoria tiden kopierede jeg og brugte som handout til en Cthulhu Gaslight kampagne.
    Skal jeg sige noget skidt om Space 1889, så er det nok, at der er for lidt Cthuhlhu og monstre og mystik – men det er jo nok også meget passende, da det jo er Jules Verne agtig scifi.
    Med en opdatering til Savage Worlds reglerne, må jeg indrømme, at jeg er totalt tændt på at genoplive en gammel ide til en kampagne, der netop mixede Space 1889 med Cthulhu Gaslight.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *