Salute 2010

Årets Salute var (igen) en stor oplevelse. Hvor det sidste år så absolut var højdepunktet at se på flotte fremvisnings-spil, så var der ikke helt så meget lir på den front i år (selvom det altså var ret lækkert). I stedet var det mere butikkernes stande som trak – og der var også en del lækkerier i år.

Dørene åbnede ca kl 10, og der havde vi stået i kø lidt over ½ time. Og selvom der var et par hundrede mennesker før os i køen, så var den mindst to gange så lang bag ved os…

Vel indenfor fik jeg tonset salen rundt et par gange, skudt et kort fyldt med billeder, og så pønset lidt på noget shopping. Men i rygsækken kom et par kilo terræn fra Total System Scenic (TSS) (mest Western huse – som Tim og Sue var så utroligt flinke at slæbe med hele vejen til London, så jeg kunne afhente dem på Salute, og dermed spare lidt porto – super service), nogle flotte telte fra Renedra, lidt terninger, et par skumplader, og så et par figurer fra Ironclad Miniatures (blandt andet nogle af deres fine marsboere og så en steam-tech overraskelse til Western kampagnen).

Til mit Salute-Shopping hører også de sendinger jeg fik fra Foundry og Copplestone i ugerne op til afrejse. Samt de bøger jeg købte i Orc’s Nest (den nye Order of the Stick bog, en gm-skærm til Deadlands og to bøger med pulp Savage Worlds scenarier) og Foyles (“Someone has blundered” og “Mutiny & Insurgency in India 1857-58“).

Nogle af de ting, som jeg så på – men ikke lige havde plads i kufferten til i den her omgang – var de nye plastik-vikinger fra Gripping Beast, alle de herlige Weird WWII figurer der er derude (specielt West Wind’s Secrets of the Third Reich og  Incursion ser ret fine ud), og så Star Wars LEGO (som blev brugt til et ret flot spil – og så selvfølgelig kombinerer to super cool’ ting).

Undervejs rundt hørte jeg flere gange folk tale dansk, men jeg så ingen ansigter jeg kunne genkende. Så der er altså danske figurspillere med interesse for alle de her herlige niche-spil, som jeg ikke kender ;)

Mens far kiggede på figurer, så tog Astrid en skraber og Louise fik læst lidt.

Her er lidt billeder (klik på dem for at få en større version):

2 Responses to Salute 2010

  1. Lt. Anton says:

    Hvor bliver dette afholdt?
    Terræn og figurer ser total cool ud :o)

  2. Thomas says:

    Hej Anton,

    Salute bliver afholdt i London, så det er ikke så nemt lige at tage forbi. Men der er også et dansk event i samme genre (bare mindre), som jeg vil anbefale – det er Horisont, som jeg har skrevet lidt på andet sted på min blog (link).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *