WotR til Viking Con

Jeg vil gerne følge op på succesen fra sidste år og arrangere noget figur-spils sjov på Viking Con baseret på War of the Ring.

I første omgang arbejder jeg med den her idé (hvilket betyder at jeg skal male en pokkers masse figurer – men det er jo den slags deadlines der motiverer mig til at få dyppet penslen og få sat nogle OPP ind på kontoen).

Ved Kârna’s Porte
I den Tredje Alder herskede Gondor også over Umbar – Sydens Juvel. Men deres overherredømme er truet af Mardat “Slangeherren fra Azkahar”, der leder en samlingshær bestående af krigere fra Harad og fjernere egne, hvor de mægtige Mumâmkil bliver opdrættet til krigsbrug.

Derfor drager Gondors hærfører ud med sin hær, for at knuse fjenden – og langs Narvir floden udkæmpes en række slag. Men det sidste og afgørende slag om Syden står ved Kârna’s Porte.

Spillerne – op til fem på hver side – tager rollerne som hærfører, og leder deres tropper i kamp, for at afgøre slagets gang. Vil mørket opslug Harad og slukke alt lys og håb hos Gondors frie folk – eller vil mod og ædelt sind være nok til at holde Mørket stænge?

One Response to WotR til Viking Con

  1. Pingback: Viking Con 2011 « Skizofrenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *